timetounrush1

Particuliere Massages

Unrush benadert jouw lichaam vanuit de holistische leer. Holistisch komt van het woord Holos wat ‘heel’ betekent. Een holistische massage of healing neemt de mens in geheel als uitgangspunt. Je hebt als mens namelijk een fysiek, een emotioneel, mentaal en energetisch lichaam. Al deze lichamen samen maken dat jij, jij bent. Op één of meerdere punten kunnen in de loop der tijd, jaren blokkades zijn ontstaan. Een klacht is vaak een signaal van het lichaam dat er niet aan een bepaalde behoefte wordt voldaan. Het is een uitnodiging om uit te vinden wat je nodig hebt.

It’s time to Unrush.

Een afspraak maken in de praktijk (Hilversum) doe je door contact op te nemen via 06 48 96 94 05 of via elise@unrush.nl. 

Boek je liever een massage, healing of sessie op locatie of bij jou thuis? Ook dat is mogelijk, Neem contact op en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

TARIEVEN vind je onderaan deze pagina

MASSAGES

TOTAL UNRUSH massage (alleen bij 75 & 90 minuten)
Unrushen is jezelf weer zijn, verbinding maken, luisteren naar hart en voelen wat jouw lichaam nodig hebt. Het is vaak niet je lijf die pijn doet, maar de last die je draagt door allerlei verschillende oorzaken op fysiek maar ook emotioneel en mentaal niveau. Deze massage is ultieme self care. Overigens niet te verwarren met een “wellness” of zachte ontspanningsmassage. Tijdens deze sessie ga je terug naar je kern én worden je spieren stevig losgemaakt. Bij gebruik van verschillende technieken en aanrakingen behandel ik je hele achterzijde (75 minuten) of voor en achterzijde (90 minuten) van je lichaam.
Na deze sessie voel jij je herboren!

Energetische massage
Bij een energetische massage gebruik ik mijn handen en/of vingertoppen om nieuwe energie aan jou over te brengen, daar waar je lichaam dat nodig heeft. Door het aftasten van de zeven belangrijkste chakra’s voel ik als jouw “energetische structuur” en of de energievoorraad te laag is, zo ja dan vullen we die aan, zodat je energiepunten op hun eigen frequentie terug worden gebracht. Je lichaam en geest vormen weer de juiste balans, dat noem je homeostase.

Nek-, schouder- en rugmassage
Een stevige massage welke de triggerpoints (spierknopen) en stijve spieren behandeld. Hierbij wordt de bloedsomloop gestimuleerd waardoor afvalstoffen beter worden afgevoerd en zuurstof kan worden aangevoerd. De stramme spieren voelen weer soepel aan doordat de weefsels beter in staat zijn om zichzelf te herstellen.

Deep Tissue massage
Door diepe strokes met handen, ellebogen en vingertoppen wordt het bindweefsel én de spieren goed losgemaakt, waardoor de spieren weer soepel kunnen bewegen en de afvalstoffen het lichaam kunnen verlaten, waardoor pijnklachten verminderen of zelfs verdwijnen.

DoTERRA AromaTouch Therapie (45 min)
De AromaTouch is een behandeling waarbij acht verschillende etherische oliën worden aangebracht op de rug, nek en voeten d.m.v een lichte massage. Het doel van de behandeling is om het zenuwstelsel te helpen het lichaam in evenwicht te brengen. De natuurlijke oliën hebben effect op onder andere je spieren, stressniveau, het immuunsysteem, vermindert ontstekingsreactie, helpt de doorbloeding van de huid en heeft een sterk ontspannend effect.

Shiatsu Stoelmassage (v.a. 20 of 30 minuten –  v.a € 30,-)
Een ideale vorm welke veelal gebruikt wordt als gevolg van stress gerelateerde klachten of een slechte werkhouding. Bij deze stoelmassage worden het hoofd, de nek, schouders, rug, armen en handen behandeld. Deze massage is laagdrempelig omdat deze wordt gegeven over de kleding heen. Ideaal voor op kantoor, een beurs of evenement.

 


TARIEVEN

Healings
Tijdens de eerste healing sessie plannen we 90 minuten in waarin onder andere de aanleiding en vraag in kaart worden gebracht. Hierin deel je onder andere wanneer de (lichamelijke, energetische, emotionele of mentale) klachten zijn begonnen en wat je daar momenteel van merkt en je weerhoud of beperkt in je dagelijks leven. Denk bijvoorbeeld aan stressklachten als overspannen en burn-out, maar ook een laag zelfbeeld, perfectionisme, geen keuzes kunnen maken. Daarnaast kijken we waar je heen zou willen en hoe je je zou willen voelen. Eén sessie geeft al resultaat. Een healing traject is ook mogelijk. De meeste mensen hebben baat bij 3 tot 5 sessies.

90 min – 95,- (intake sessie)
60 min – 75,- (vervolg sessies)

Massages
45 min  – € 60
60 min  – € 65
75 min  – € 75
90 min  – € 90

TARIEVEN MASSAGE AAN HUIS/LOCATIE (in Hilversum)
60 minuten = € 80,- *
90 minuten = € 95,- *

TARIEVEN MASSAGE AAN HUIS/LOCATIE (binnen 10 km van Hilversum)
60 minuten = € 85,- (excl reis- parkeerkosten & € 15,- voorrijkosten)
90 minuten = € 100,- (excl reis- parkeerkosten & € 15,- voorrijkosten)

MASSAGE AAN HUIS (buiten 10 km van Hilversum)
Tarief op aanvraag

* Dit zijn particuliere tarieven. Zakelijke informatie vindt u op hier.
Tarieven zijn incl BTW en exclusief eventuele parkeer- en reiskosten.