timetounrush1

Mindset coaching
(1-1) Retreats
Breathwork
Energetische Massages

Welkom mooi mens. Je bent hier terecht gekomen omdat je toe bent aan rust. In je lijf, hoofd en hart.
Tijdens mijn behandelingen benader ik jou graag vanuit de holistische zienswijze. Holistisch komt van het woord Holos wat ‘heel’ betekent en waarin ik graag verder kijk dan je fysieke lichaam. Op één of meerdere punten kunnen in de loop der tijd blokkades zijn ontstaan. Vaak nemen we dit zo lang mee dat je lichaam blokkeert en je lichaam, emoties of gedachten blokkeren. Een klacht is vaak een signaal van het lichaam dat er niet aan een bepaalde behoefte wordt voldaan. Het is een uitnodiging om uit te vinden wat je nodig hebt.

It’s time to Unrush.

Een afspraak maken in de studio in Hilversum doe je door contact op te nemen via deze pagina.

 


TOTAL UNRUSH 1-1 MINI RETREAT

Tijdens deze sessie komen meerdere werelden samen om jou zo goed mogelijk te ondersteunen in de reis van persoonlijke ontwikkeling en groei. Dit is een combinatie van jouw eigen (coach)vraag, Unrush signature massage, verdiepend breathwork en een rustgevende intentionele meditatie welke volledig op jou wordt afgestemd.
Unrush staat voor een kwalitatieve rust en reflectie momenten inbouwen in je leven. Self work gaat verder dan selfcare. Het gat over patronen zien en doorbreken en daar verantwoordelijkheid voor nemen. Dat kan soms moeilijk zijn en weerstand bieden. Het is constant verbinding maken, luisteren naar je hart, jezelf de juiste vragen stellen en voelen wat jouw lichaam nodig heeft. Maar hoe doe je dat? Hoe kom je uit die cirkel van gedachten en emoties? Wat kan je met de inzichten en hoe implementeer de deze vervolgens praktisch in je dagelijks leven. Wanneer je hier zelf niet (meer) uitkomt, help ik je graag verder.

Hoe ziet het retreat eruit?

Bij binnenkomst hebben we samen een gesprek waarin je je klachten, thema, vraag, zorgen en/of verhaal deelt. Waar loop je tegenaan? Welke gedachten over jezelf blijven terugkomen? Hoe voel je je écht? Hoe zou je je willen voelen? Wat wil je graag bereiken? Wat wil je loslaten? Tijdens deze sessie ga je terug naar je kern en word je op fysiek, mentaal en emotioneel niveau begeleid. Door het gebruik van verschillende technieken wordt de hele sessie op jou afgestemd.
Na deze sessie voel jij je herboren, sta je in verbinding en heb je nieuwe inzichten gekregen waar je mee aan het werk kunt. (Dan kan eventueel ook samen in een persoonlijk vervolg mentor traject)

Investering in jezelf € 177,-  incl btw // ca. 2,5 uur MASSAGES

Energetische signature massage
Wees welkom. Sluit je ogen en laat de innerlijke reis door je lichaam beginnen. Deze signature massage wordt volledig op jou afgestemd en wisselt techniek af met pure flow. We zorgen dat de prana (levensenergie) weer door je lichaam gaat stromen.  Deze behandeling is een zowel een stevige als ontspannende massage en zet jouw energieblokkades om naar vrij stromende energie. Niet alleen jouw fysieke energie lichaam hersteld zich van pijnklachten, ook jouw mentale en emotionele energielichamen komen aan bod, waardoor je je lichter, vitaler en energieker voelt.
Deze massage heeft een diep ontspannend effect op lichaam én geest.

Nek-, schouder- en rugmassage
Een stevige massage welke de triggerpoints (spierknopen) en stijve spieren behandeld. Hierbij wordt de bloedsomloop gestimuleerd waardoor afvalstoffen beter worden afgevoerd en zuurstof kan worden aangevoerd. De stramme spieren voelen weer soepel aan doordat de weefsels beter in staat zijn om zichzelf te herstellen.

MASSAGE TARIEVEN
75 min  – € 75 
90 min  – € 90

 PRIVÉ LIQUID BREATH ADEMSESSIE 

1 op 1 & duo

Voel je je moe? Kan je niet ontspannen? Kan je gedachten niet loslaten? Ervaar je overmatige stress? Tijdens de privé Liquid Breath sessie gaan we één op één werken en spelen met je ademhaling, je levensenergie. Je gaat geen technieken ‘doen’ maar je gaat vooral ‘ervaren’. Door je adem te leren meesteren, meester je direct je mind. Je leert toelaten en loslaten. Het verzet (blokkade) laat jou los. Ik faciliteer jou om jouw lichaam en geest te ‘ont-spannen’. Stap voor stap, veilig en gedoseerd. Tijdens de sessie leer je je adem continu en structureel te verbeteren, verdiepen en verbreden. Je krijgt inzichten en je wordt je bewust van de helende kracht van de adem op je lichaam, energie en emoties.

Omdat je lichaam via de adem op het diepste niveau blokkades opruimt, kunnen er emoties als boosheid, verdriet, diepliggende pijn en angst vrijkomen en zich uiten door bijvoorbeeld tintelingen, schreeuwen, zuchten of huilen. Dat hoeft niet, het kan. Ik ben te allen tijde bij jou om je te begeleiden.

Offline en online te boeken
Privé sessie duurt 90 min // Tarief 95,- per persoon
DUO sessie duurt 90 min // Tarief 75,- per persoon

 


 

PERSONAL MENTOR

Soms loop je vast in het leven. Je hebt lang hetzelfde gedaan en gevoeld, waardoor je nu tegen muren aanloopt. Je weet alleen niet goed hoe je jezelf (blijvend) kunt resetten en loopt daardoor in (confortabele) “rondjes”. Op die momenten kan het fijn zijn als er met je wordt meegekeken en gedacht op een manier die bij JOU past. Waar je waardevolle inzichten en kennis uit kunt halen. Mijn trajecten zijn kort en krachtig en worden gezien als een waardevolle reis door lichaam, hoofd en hart. Om voorruit te komen is investeren in je persoonlijke ontwikkeling essentieel en ik ondersteun je daar graag in.

Wat is een Personal Mentor?
Als persoonlijk mentor, begeleid ik jou in het onderzoek naar jezelf op emotioneel en mentaal niveau, zodat jij je ont-wikkelt en gaat doen waarvoor jij hier bent! Door mijn sterk ontwikkelde intuïtie, kennis en ervaring ben ik in staat snel tot de kern te komen. Dit kan soms best confronterend zijn, maar is altijd vanuit een liefdevol hart. Binnen persoonlijke (online) één op één sessies komen we samen tot oplossingen en inzichten die het beste bij jou passen en uit jou naar boven halen, to ROCK your world!

Persoonlijke Ervaring
Door emotioneel misbruik, depressie en burn out (allen voor mijn 30e) weet ik als geen ander wat voor Mindfucks je kunt creëren in het leven. Van “Ik kan het niet” tot aan “Wat heeft het leven nog voor zin”? En welke gevolgen deze hebben op je leven, relaties, werk en jezelf! Daarom deel ik, als mentor, al mijn kennis en ervaring met jou van de afgelopen 18 jaar op het gebied van zelfontwikkeling en persoonlijk leiderschap. Ik ben een open boek, maar ik zal jou voornamelijk véél vragen gaan stellen zodat je inzicht krijgt in je patronen en deze kunnen gaan ombuigen. We gaan naar de kern, maskers gaan af en overleving mechanismes worden doorbroken. Samen gaan we op zoek naar de krachtige jij!

Dat is mijn missie!

Door jarenlang zelf de kracht van professionele hulp te hebben gekregen wéét ik dat je expert nodig hebt om uit patronen te raken. Mijn zelfonderzoek deed ik door de jaren heen samen met psychologen, personal trainers en coaches, familieopstellingen, persoonlijke ontwikkel trajecten, de meditatieschool, trainingen, cursussen en workshops.

Waarom een mentor?
Als personal mentor deel ik onder andere vanuit mijn eigen kennis, ervaring en learnings in en rondom trauma, stress, depressie en burn out met jou. Ik ben je zet in je rug en denk met je mee. Ik laat je jezelf zien. Laagdrempelig en zonder bull shot. Ik activeer je en laat jouw de beste kant van jezelf zien, zonder je “shaduw” kant te negeren. Door diepgaande, en soms confronterende, gesprekken te combineren met behandelingen en oefeningen/opdrachten krijg  jij nieuwe inzichten die jou verder helpen in jouw persoonlijke journey. Minder vechten, meer loslaten en leven vanuit jouw hart. Meer focus op jouw leven en loslaten van meningen van anderen. Kom weer terug in jouw kracht, want die zit allang in jou! For Sure!

Jouw eerste Mentor Sessie
Tijdens je eerste mentor sessie plannen we 90 minuten in waarin onder andere jouw aanleiding, blokkades en doelen in kaart worden gebracht. Dit wordt een persoonlijk raamwerk waarin in je goed leer kennen. Hierin deel je onder andere wanneer de klachten zijn begonnen of waar je verbetering op wilt zien.  Denk bijvoorbeeld aan overspannen stressklachten en burn-out, maar ook een laag zelfbeeld, geen verantwoordelijk voelen, niet kunnen loslaten, perfectionistisch zijn, geen keuzes kunnen maken voor jezelf.

Bij losse sessies voeren we een gesprek, bij een traject ontvang je ook persoonlijke opdrachten en/of doeltreffende oefeningen die volledig bij jou aansluiten.

Mentor Traject // 5 sessies
1x uitgebreide intake sessie van 90 min
4x vervolg sessie om de twee weken
Huiswerk en praktische oefeningen
Gedurende traject contact per mail en whatsapp voor al je vragen en moeilijke momenten.

Investering in jezelf € 795,- excl BTW

Meer info? Mail mij op elise@unrush.nl

Een GRATIS en vrijblijvend kennismaking video call van 30 minuten inplannen om jouw vragen te bespreken?
Mail mij op elise@unrush.nl


 

Dit zijn particuliere tarieven. Sessies kunnen ook zakelijk worden gegeven aan ondernemers en bedrijven. Mail mij voor meer informatie. Zakelijke informatie vind je op hier.
Tarieven zijn incl BTW tenzij anders vermeld